01 January 2015

Film vodafone firestarters op Discovery Channel 

In November is er een filmploeg van Discovery Channel bij ons een documentaire komen filmen voor het programma Firestarters van Vodafone. Deze korte documentaire draait om een ‘connected’ boer die laat zien hoe er in de landbouw gebruik gemaakt kan worden van mobiele toepassingen zoals drones, om de conditie van de gewassen en de grond te analyseren. Deze manier van boeren komt duurzame voedselproductie enorm ten goede. 

Na een succesvol eerste seizoen op Discovery Channel komt ‘Firestarters | the series’ terug met een vervolg. In deze vijfdelige documentaire reeks, dagelijks te zien op Discovery Channel of te bekijken op http://www.firestarters.nl, laat Firestarters zien hoe mobiele technologie ons leven verandert. Hoe kan een serious smartphone game er bijvoorbeeld voor zorgen dat een longpatiënt haar oefeningen doet? En vervangt haptische technologie in de toekomst de blindengeleidehond? 

Nieuw is dat de verhalen centreren rondom mensen die de impact van de technologie zelf ondervinden, waar Firestarters zich in het eerste seizoen juist vooral richtte op de makers van technologie aangedreven toepassingen. 

Meer weten? Ga naar http://www.firestarters.nl

drone    
Terug <